Home Новини сучасних технологій Xiaomi представили робота-пилососа з функцією самоочистки

Xiaomi представили робота-пилососа з функцією самоочистки

0

Нещодавно була пердставлена колосальна новинка у світі роботів-пилососів від бренду Mijia. Xiaomi презентували його на своїй офіційній сторінці. Його вартість близько 300 доларів, зараз на нього діють знижки.

Звернути увагу на цей пилосос варто як мінімум через те, шо в нього є функція очистки щітки від забруднення. Як це саме відбувається, виробники не повідомляють. Але власникам цього робота-пилососа не доведеться чистити щітку, як у старіших моделях, а лише пилозбірник. З часом, якість прибирання зменшується саме через налипання волосся і сміття на деталі робота-помічника. Але цій моделі таке не грозить.

Цікаво: Компанія Xiaomi представила розумну електричну скороварку.

Це чудо техніки обладнане Wi-Fi та BLE (Bluetooth Low Energy). Господар через програму Mijia на своєму гаджеті може керувати роботом. Потужність його роботи 8000 Па. Акумуляторна ємність 5200 мА•год. Об`єм пилозбірника 450 мл, а резервуара для води – 250 мл.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version