Home Новини сучасних технологій Xiaomi представили розумну зимову куртку

Xiaomi представили розумну зимову куртку

0

Xiaomi представили розумну зимову куртку. Товар представлено через торгову площадку Xiaomi Youpin.

Xiaomi представили розумну зимову куртку

У міру наближення зими на Xiaomi Youpin запустили куртку з підігрівом під краудфандинг. Куртка зараз коштує 499 юанів (~ 75 доларів США) для звичайної моделі та 599 юанів (~ 90 доларів США) для моделі середньої довжини.

Куртка Supield + з холодостійким аерогелем із підігрівом має стабільну структуру. Вона зберігає повітря через свої дрібні частинки аерогелю. Він природно гідрофобний, і його показники збереження тепла зберігається навіть після багаторазового прання.

Крім того, він має вбудований нагрівальний пристрій, швидкий нагрів за 10 секунд. Куртка оснащена інтелектуальною технологією нагрівання з регулюванням температури та підтримує 3 рівні регулювання температури при 30 ℃, 35 ℃ та 40 ℃.

Аерогель Supai з регульованою температурою використовує нагрівальний дріт з вуглецевого волокна нанокласу. Весь одяг можна прати безпосередньо без ризику витоку або короткого замикання.

Він також використовує сріблясту тканину, що відбиває гніздо, як підкладку, а його срібна поверхня може ефективно відображати інфрачервоне тепло, що випромінюється людським тілом, для кращого збереження тепла.

Читайте також: Розкрито перші деталі смартфона Xiaomi Mi 11 Pro

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version