Реклама

Xiaomi представили топовий бюджетний смартфон за 4800 грн, який стане хітом в 2022 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всім відома китайська компанія Xiaomi, яка славиться не тільки випуском топових бюджетних смартфонів, а вже й середньобюджетних, субфлагманів і навіть флагманських смартфонів, представила черговий смартфон, який з легкістю зможе стати найпопулярнішим пристроєм 2022 року. Причин для цього цілком достатньо, тому про них зараз й поговоримо.

Цікаво: Характеристики смартфона Xiaomi 11T та значення цієї прикладки Т.

Мова зараз піде про останній смартфон з лінійки Note, який компанія представила не так давно - Xiaomi Redmi Note 11. Цей смартфон можна назвати гідним продовженням, оскільки він перевершує минулорічний Redmi Note 10, а він, на хвилинку, був дуже популярним серед українців. Що можна сказати про Redmi Note 11? Це смартфон, традиційний для лінійки Note, який отримав суттєві покращення і як завжди, перевершує конкурентів в своєму ціновому діапазоні. Давайте коротко пройдемося по його характеристиках.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 11 отримав великий (цілком очікувано) 6,46 - дюймовий Amoled-дисплей з роздільною здатністю 1080 х 2040 пікселів, піковою яскравістю 1000 ніт та частотою оновлення 90 Гц. Працює смартфон від процесора Qualcomm Snapdragon 680 в парі з 4 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам'яті. Також він отримав квадрокамеру з основною 50 Мп та 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт.

Цікаво: Найкращі моделі смартфонів з якісною камерою і спеціальними фотографічними функціями до 8 000 грн.

Стосовно інших можливостей смартфона, то він отримав MIUI 13 (Android 11), модуль для безконтактних платежів (NFC), Wi-Fi 5, Bluetooth 5 та стереодинаміки.

Стосовно вартості, то смартфон в Україні ще недоступний, але варто очікувати, що його ціна не буде перевищувати 4800 грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google додає в пошукову видачу відео з Instagram та TikTok

Видання TechCrunch повідомило, що Google додає в пошукову видачу відео з Instagram та TikTok . На даний момент вони...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -