Реклама

Xiaomi представив розумну парову “ванну” для ніг

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Суббренд Xiaomi придставив розумну парову “ванну” для ніг. Пристрій називається Xiaoxian Smart Steam Foot Z9 і призначений він для зменшення стресу ніг. Особливо в осінньо-зимові місяці збереження тепла ніг може змінити сезонні недуги.

Нова розумна парова ванна для ніг випускається у співпраці з Zdeer ( екосистема Xiaomi), вона складається із свого роду ванни для ніг.  Розміри сягають 347x355x360 мм, підтримуючи максимальну вагу 4 кг. Пароіва ванна має досить просту конструкцію на тому ж рівні, що й інші масажери для ніг.

Xiaomi придставив розумну парову “ванну” для ніг

Для роботи цієї нової парової лазні, яку Xiaomi представила у продаж, є великий резервуар для води об’ємом 900 мл, здатний забезпечувати безперервну роботу принаймні 90 хвилин.

Використовуючи технологію мікропресування, цьому новому пристрою потрібно лише 10 секунд, щоб почати виробляти водяну пару при стабільній температурі, встигаючи зняти не тільки холод, але і м’язову втому, що викликає симптоми, відомі як «втомлені ноги».

Крім того, ми стикаємось із абсолютно інтелектуальним продуктом, оскільки він підтримує додаток Xiaomi Mi Home. Таким чином, можна контролювати та керувати ним через наш смартфон. Сам по собі він забезпечує нам до 6 регуляторів температури (від 39 до 49 ° C) та різні варіанти часу роботи.

Xiaomi придставив розумну парову “ванну” для ніг

З точки зору безпеки, резервуар для води фізично відокремлений від основної схеми пристрою. Це дозволяє, по-перше, не пошкодити пристрій, а по-друге, уникнути ризику витоку гарячої води і по-третє, не нашкодити користувачеві.

Xiaomi придставив розумну парову “ванну” для ніг

Розумна парова ванна Xiaoxian Z9 продається лише на Xiaomi YouPin за ціною 399 юанів (близько 60 доларів). Хоча, як очікується, незабаром вона з’явиться й на інших торговоих площадках (AliExpress тому подібних).

Читайте також: Електричний компресор Dimi доступний на Xiaomi Youpin.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо оптимальні Android – смартфони в різних цінових категоріях

Покупка нового смартфона завжди важка і заодно захоплююча справа. Зробити вибір в сторону одного або іншого смартфона досить складно,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -