Реклама

Компанія Oppo випустить нові AR окуляри

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Oppo випустить нові AR окуляри. Сьогодні вранці Oppo офіційно підтвердила запуск своїх нових AR-окулярів. Вони оголосили , що запустить все покоління Oppo AR окулярів на події INNO – 2020 року, яка відбудеться  17 – го листопада .

Нові AR-окуляри Oppo будуть легшими, зручнішими та мають більше методів взаємодії. Минулого року Oppo випустила свої перші AR-окуляри з універсальним дизайном, зосередившись на AR-вмісті, AR-іграх та AR-послугах.

Компанія Oppo випустить нові AR окуляри

З моменту випуску платформи для розробників AR у 2018 році OPPO надав користувачам інтерактивні та візуальні враження, інтегруючи віртуальне та реальне в іграх, покупках, зйомках, навігації та інших сценаріях. Це допомогло розробникам створювати вміст через платформу AR unit.

На минулорічному заході INNO (2019) Чень Міньюн (засновник та генеральний директор Oppo) оголосив, що «OPPO інвестує 50 мільярдів бюджету на дослідження та розробки протягом наступних трьох років. На додаток до продовження зосередження на передових технологіях, таких як 5G, штучний інтелект, AR та великі обсяги даних, це дозволить створити основне технічне та програмне забезпечення та системні можливості ».

Читайте також: Що Таке Веб-Дизайн? Основні Елементи

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Apple анонсувала нові навушники AirPods Max

Сьогодні компанія Apple анонсувала нові навушники AirPods Max, інноваційні бездротові навушники з високоякісним звуком. AirPods Max отримали мікросхему H1...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -