Реклама

Бренд OPPO запустив робот-пилосос за 274 долари

Останні Новини

Бренд OPPO запустив новий робот-пилосос OPPO Sweeping Robot N3 за 274 долари. Даний робот-пилосос отримав технологію вібрації високочастотної звукової хвилі, що чудово справляється із видаленням важких плям на підлозі, а за одну хвилину таких вібрацій може бути до 12 000. Потужність всмоктування нового робота-пилососа дорівнює 4000 Па.

Отримав Sweeping Robot N3 датчик dToF-лідар, радіус сканування якого дорівнює 10 м. Присутня також технологія LiDar для будування карти приміщення, в якому робот буде прибирати. Для орієнтації в просторі та розпізнавання різних предметів в вашому будинку типу килимів чи диванів, то тут є вбудовано більше 30 датчиків та більше 20 незалежних алгоритмів.

Працює OPPO Sweeping Robot N3 разом із застосунком OPPO Smart Home, тобто керувати ним справді зручно.  В додатку ви можете планувати прибирання, редагувати тип прибирання, час, тощо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як вимкнути Google Assistant на телефоні

Google Assistant може бути дуже корисним інструментом для користувачів із зайнятими справами, які отримують переваги від різних форм інтелектуальної...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -