Home Новини сучасних технологій Xiaomi Redmi 10A – найочікуваніша та найдешевша новинка 2022 року

Xiaomi Redmi 10A – найочікуваніша та найдешевша новинка 2022 року

0

Смартфони Redmi серії А виявились досить популярними серед користувачів завдяки своїй ціні. Перший телефон Redmi 9A вийшов ще в 2020 році, але мав певний перелік недоліків, саме по цій причині його наступник з’явився лише через два роки у 2022. Насправді, Redmi 10A чекають багато користувачів, але чи змогли усунути всі недопрацьовані моменти розробники чи можливо нова модель буде також не з найкращих? Розберемось сьогодні після детального ознайомлення з характеристиками.

Найголовніше в смартфоні при виборі - характеристики. Почнемо із найголовнішого, із процесора, тут використали Helio G25. Пам'ять можна обрати самому: 2/32 GB, 3/64 GB, 4/128 GB. Акумулятор доволі непоганий - на 5000 мАг. Дисплей на 6,53 дюйма з частотою оновлення 60 Гц. Головна камера не надто потужна - 13 і 2 Мп, фронтальна лише на 5 Мп. Мінусом є відсутність можливості безконтактих платежів, немає NFC. Дизайн абсолютно відрізняється від попередньої моделі, а от матеріали корпусу взагалі ні, вони ідентичні.Тих, хто чекав на вихід нової моделі, наступна інформація розчарує. Redmi 10A мало чим відрізняється від 9А. Розробники не захотіли його вдосконалити, використали такий самий процесор, не зробили роз'єм нового формату для зарядки. Єдине, що додали виробники, це сканер відбитків пальців, але це не найголовніша функція.

Цікаво: Компанія Xiaomi припиняє підтримку дев’яти популярних смартфонів

Тепер повернемось до головного питання, чи кращий даний телефон за попередній і чи варто його взагалі купувати. Кожен вирішує сам, який смартфон кращий, це можна вирішити після огляду, користування і т.д. Але в даній моделі проблема в тому, що ціна не відповідає функціям та якості. Купити його поки що можна на AliExpress за приблизно 160 USD. Є куди кращі смартфони, хоча б з якіснішим процесором, за такі ж гроші. То для чого переплачувати за пристрій, який не має елементарних функцій. Швидше за все після презентації та анонсу ціна на Redmi 10A впаде і, можливо, буде коштувати десь в районі 110 USD. В такому випадку покупка буде точно приємнішою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version