Home Новини сучасних технологій Xiaomi розробляє смартфон з висувною селфі-камерою

Xiaomi розробляє смартфон з висувною селфі-камерою

0

Нещодавно ми писали, що Xiaomi готує до випуску незвичайний розкладний-смартфон і навіть були показані ймовірні зображення. Сьогодні, в мережі з’явилася інформація (якою поділився Abhishek Yadav в Твіттер), що Xiaomi розробляє смартфон з висувною селфі-камерою. На даний момент, це вже не рахується якоюсь новинкою, оскільки вже є екземпляри з таким селфі-камерами.

Ймовірно, що такий вигляд смартфона був запатентований ще в 2018 році, але тільки зараз він з’явився в мережі. Можливо це означає, що Xiaomi перейшли в стадію виробництва смартфона.
По зображенню видно, що селфі-камера висувається і складається з подвійної камери. В нижній частині видно роз’єм USB Type-C та динаміки.
Невідомо, чи дійсно він з’явиться в майбутньому, оскільки смартфони з висувними камерами мають поганий рівень від захисту та вологи, а це зараз один із важливих критеріїв.

Будемо слідкувати за новинами та інформувати вас.

Джерело: Твіттер

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version