Home Новини сучасних технологій Xiaomi Smart Moxibustion Device X8 доступний для фінансування

Xiaomi Smart Moxibustion Device X8 доступний для фінансування

0

Компанія Xiaomi представила новий пристрій на платформі краудфандингу Xiaomi Youpin. І, для фінансування став доступний Xiaomi Smart Moxibustion Device X8. Moxibustion — це пристрій для проведення традиційної китайської терапії. Суть полягає в тому, що на поверні шкіри спалюють висушені рослини, щоб зігріти або посилити Ці (життєва енергія, сила, тощо) у організмі людини. Ціна пристрою становить близько 57 дол.

Пристрій виконаний у білому мінімалістичному дизайні. Xiaomi Smart Moxibustion Device X8 оснащений двома камерами нагрівання та живиться від розетки. Температуру нагрівання можна регулювати через додаток. Розміщений пристрій на ніжці, яку можна регулювати в залежності від розміщення частини тіла. Також, Moxibustion Device X8 отримав 5 режимів, якими можна контролювати не лише температуру, а й тривалість процедури – Comfort, Mild, Spacer, High-Temperature та Custom.

Рекомендуємо: Xiaomi Проводить Краудфандинг Нових Навушників.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version