Home Новини сучасних технологій Xiaomi відкрили краудфандинг для футболки Mi Eco Active

Xiaomi відкрили краудфандинг для футболки Mi Eco Active

0

Сьогодні, Xiaomi відкрили краудфандинг для футболки Mi Eco Active, виготовленої з 12 перероблених пластикових пляшок, зібраних з різних куточків країни.

Xiaomi відкрили краудфандинг для футболки Mi Eco Active

Футболка Mi Eco-Active виготовлена в Індії з пряжею утилізованих пляшок. На пряжу витрачається всього 10 літрів води для переробки кожного кілограма пластмасової пряжі, порівняно зі звичайною бавовняною футболкою, яка займає близько 23000 літрів води для її переробки. Футболка також економить до 70% викидів вуглецю в порівнянні зі звичайною бавовняною футболкою.

Особливості футболки Mi Eco-Active

  • М'яка і без запаху
  • Переробний поліефірний матеріал футболки також діє як швидкий абсорбент вологи, тобто ваша футболка є відносно сухою навіть під час ваших інтенсивних тренувань.
  • Виготовлені із 100% поліефірних ниток, футболки Mi Eco-Active забезпечують високу якість ще більшої переробки.

Футболка Mi Eco Active має білий колір і буде доступна від малих розмірів і до XXL розмірів. Вартість такої футбоки біля 500 грн. Вона буде доступною з 21 вересня.

Нагадуємо! На нашому порталі проходить конкурс, в якому можна виграти 1000 грн виконавши декілька простих умов. Бажамо успіху та перемог!

Джерело: Xiaomi

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version