Home Новини сучасних технологій Xiaomi випускає дитячий планшет Xiaoxun

Xiaomi випускає дитячий планшет Xiaoxun

0

Компанія Xiaomi володіє багатьма суббрендами, через які випускається різноманітна побутова техніка та ґаджети. Сьогодні з’явилася інформація, що Xiaomi випускає дитячий планшет Xiaoxun, який отримав 16-дюймовий РК дисплей. Цей планшет орієнтований в першу чергу на дітей, але ним можуть користуватися і дорослі. Xiaoxun можна використовувати для малювання та написання текстів, та постачається він в комплекті зі сталевим стилусом, який за допомогою магніту кріпиться до бічної сторони планшету.

Xiaomi випускає дитячий планшет Xiaoxun

Особливістю планшету можна назвати те, що він підтримує різну силу натискання стилусу. Тобто чим сильніше ви тиснете стилусом на дисплей, тим ширші і більші лінії виводяться на ньому. Він відображає три кольори: синій, жовтий та зелений. Також в Xiaoxun є кнопка (знизу), за допомогою якої можна стирати весь вміст екрана.
Корпус планшета виконаний із полікарбонату ABS, що робить його достатньо легким . Розміри Xiaoxun складають 36,8 х 26,8 х 0,8 см.
Доступний планшет в двох кольорах: рожевому та синьому.

Рекомендуємо: Xiaomi презентувала дитячий смарт-годинник.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version