Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустили розумну колонку Mi Smart Speaker

Xiaomi випустили розумну колонку Mi Smart Speaker

0

Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi випустили розумну колонку Mi Smart Speaker. Зараз відомо, що вона є ексклюзивною для Індії, але варто очікувати і на глобальний реліз.

Xiaomi випустили розумну колонку Mi Smart Speaker

Зараз нам відомо, що динаміки 63,5-міліметрові звукові драйвери для насиченого звукового досвіду. Динамік потужністю 12 Вт розміщений спереду і охоплює цілий ряд областей. Він також оснащений професійною настройкою DTS та аудіопроцесором Hi-Fi TAS5805M від Texas Instruments, що забезпечує вражаючий об’ємний звук на 360 °.

Будучи розумним динаміком, пристрій від Xiaomi також підтримує Google Assistant, що робить пристрій більш інтерактивним. Користувачі можуть навіть встановити Mi Smart Speaker за допомогою програми Google Home для кращого управління різними розумними домашніми продуктами, такими як світильники, термостати, інтелектуальні камери безпеки тощо. Іншими словами, ним можна легко керувати і він навіть підтримує хінді як введення мови. Вступна ціна пристрою в даний час становить приблизно 47 доларів США.

Рекомендуємо: Навушники Xiaomi Mi Air 2 Pro Готуються До Запуску.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version