Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустили розумний світильник, який підлаштовується під музику та ігри

Xiaomi випустили розумний світильник, який підлаштовується під музику та ігри

0

Сьогодні Xiaomi випустили розумний світильник, який підлаштовується під музику та ігри. Новий продукт випущений на краудфандінговой платформі Youpin і ідеально підходить геймерам. Це настінний світильник з голосовим управлінням, який пропонується за ціною 15 доларів. Також компанія пропонує комплект з дев’яти таких світильників зі знижкою за ціною 107 доларів.

Родзинкою цієї нової лампи з голосовим управлінням є те, що вона змінює колір залежно від навколишнього звуку. Для шанувальників ігор створена функція музичного ритму, яка дозволяє змінювати колір відповідно до ігрових звуків, надаючи їм більше красок.

Xiaomi випустили розумний світильник, який підлаштовується під музику та ігри

Світильники можна з’єднувати, а також комбінувати їх на стіни і стелі на власний розсуд, створюючи унікальні візерунки. Xiaomi стверджує, що користувачі можуть скласти з таких трикутників що завгодно: від форм до написів.

Світильник дозволяє відтворювати 16 млн колірних відтінків, користувачі можуть управляти настройками в мобільному додатку Mijia, де, наприклад, можна вибрати гучність звуку, на який буде реагувати світильник.

Крім управління через додаток, є також підтримка персонального помічника XiaoAI, яка забезпечує управління на основі голосових команд.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version