Home Новини сучасних технологій Xiaomi запатентували розкладний чотирьохкамерний смартфон

Xiaomi запатентували розкладний чотирьохкамерний смартфон

0

Зараз знову набирають популярність розкладні смартфони, які мали пік популярності в 2000-х роках. Такі відомі команії як Samsung та Motorola вже випускають свої розкладні смартфони і тепер черга дойшла й до Xiaomi. Як повідомляється, Xiaomi запатентували розкладний чотирьохкамерний смартфон.

Як видно із зображення, зверху на дисплеї розмістився модуль для камери і розміщений він горизонтально. Особливістю цього смартфона буде те, що модуль з камерами можна обертати як для селфі так і для знімання в нормальному режимі.
Ще однією корисною фішкою цього смартфона є те, що після того, як ви складаєте смартфон, то камери не закриваються. Можливо, що в такому стані камеру також можна буде використовувати.

Пристрій виглядає досить складно і реалізувати його напевно також буде не легко. Було б непогано, якби був ще вторинний екран, який би дозволив отримувати додаткову інформацію. Також було б добре, якби можна було робити фото в складеному варіанті. Будемо очікувати більше інформації і деталей стосовно фліп-смартфона від Xiaomi.

NO COMMENTS

Exit mobile version