Home Новини сучасних технологій Xiaomi запатентували складаний смартфон з висувною камерою

Xiaomi запатентували складаний смартфон з висувною камерою

0

Xiaomi запатентували складаний смартфон з висувною камерою. Це складаний смартфон, який можна розкласти до розмірів невеликого планшета.

Минулого місяця стало відомо, що Xiaоmi робить смартфон, схожий на Samsung Galaxy Fold. Тепер же з’явилася інформація про іншу модель, яка позбавлена ​​отворів для фронтально камери.

25 вересня 2020 року компанія Xiaomi Mobile Software Co. зареєструвала наступний патент, який був опублікований тільки 20 листопада. Це складаний смартфон, який можна розкласти до розмірів невеликого планшета. Зовнішній екран має досить широкі рамки, над ним розташовано отвори для розмовного динаміка.

Усередині ж розташовується великий екран з відносно вузькими рамками без отворів для камери. В даному випадку використовується висувна камера, яку можна використовувати в відкритому і складеному стані смартфона.

У спливаючому модулі розташовані дві камери, ще три камери знаходиться в основному блоці на задній панелі. На жаль, про характеристики цієї камери нічого не відомо.

На правій стороні пристрою є кнопки регулювання гучності, а також кнопка включення смартфона. Слот для SIM-карти знаходиться з лівого боку. Крім того, знизу знаходяться роз'єм USB-C і динамік.

Поки невідомо, коли Xiaomi представить свій перший складаний смартфон. Довгий час ходили чутки, що це станеться до кінця року. Однак тепер він очікується в 2021 року.

Читайте також: Смартфони Xiaomi та Redmi отримали велике оновлення камери.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version