Home Новини сучасних технологій Xiaomi запускає новий проектор Mijia

Xiaomi запускає новий проектор Mijia

0

Компанія Xiaomi тільки минулого місяця презентувала Mijia Projector 1S 4K, як сьогодні Xiaomi запускає новий проектор – Mijia Projector 2 Pro.

Щодо характеристик, то Mijia Projector 2 Pro працює на 12-нм процесорі Amlogic T972 разом із 2Гб оперативної пам’яті та 16Гб внутрішньої. Проектор отримає 4-канальне світлодіодне джерело світла Luminus, яке дозволяє досягнути яскравості до 1300 люмен ANSI. Колірна гама становить ≥100% Rec709. Є підтримка і HDR10 +. Максимальне зображення, яке може створювати проектор може мати розмір 200 дюймів. Режими фокусування тут два – TOF Non-Sensing Focus і Camera Focus. Підтримує проектор як 4К, так і 8К.

Xiaomi запускає новий проектор Mijia

Визначена вже й ціна на новий проектор і вона буде становити близько 658 дол. Mijia Projector 2 Pro доступний для попереднього бронювання, правда поки лише в Китаї. І ті, хто забронює його до виходу, планується 29 липня, отримають в подарунок зарядний світильник Mijia.

Рекомендуємо: Xiaomi Mi Band 4C Виходить На Ринок.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version