Home Новини сучасних технологій Як правильно вибрати новий ґаджет: 3 неочевидні поради

Як правильно вибрати новий ґаджет: 3 неочевидні поради

0

Всі користуємося ґаджетами, які в певний період нашого життя стають просто необхідністю. Це може залежати як від способу життя, так і від професійних навичок. Для прикладу, якщо ви займаєтеся спортом, то наявність фітнес-браслетів та інших розумних пристроїв дійсно стає в нагоді. Якщо ж ви займаєтесь інженерією або архітектурою, то вам потрібний потужний ноутбук / планшет / ПК і тому подібне. Зараз же ми розповімо, як правильно вибрати новий ґаджет і дамо 3 неочевидні поради.

Політика виробника

Досить часто бувають випадки, що ґаджет, який ви запланували придбати, ідеально підходить для вас по всіх параметрах, а от питання обслуговування, гарантії та наявність сервісних центрів ви не врахували. Часто бувають випадки, що така продукція отримує невеликий гарантійний термін, знайти сервісний центр виробника складно, та й політика обслуговування складена таким чином, що виробник не буде відповідати за непередбачувані поломки.

Для прикладу, недоліком Android-смартфонів є наявність реклами, яка вилазить всюди. Смартфони компанії Apple позбавлені такого недоліка. І це невеликий приклад відношення компаній до своїх клієнтів.

Вибирайте не тільки бренд

Досить часто, при виборі розумних ґаджетів ми дивимося в сторону технологічних гігантів, таких як Google, Apple, Microsoft та інших. В більшості випадків, їхня продукція якісна, але прийдеться переплачувати за бренд. Досить часто, пристрої або ж послуги маловідомих компаній пропонують набагато більше за такі ж гроші.

Не кваптесь

При виборі сучасних ґаджетів не кваптесь купляти ті, які пропонують інноваційні функції та можливості. Зазвичай, зразу після релізу пристрою або функції, він / вона працюють некоректно і потрібно деякий час, поки розробники вдосконалять її.

Для прикладу, не рекомендується купляти новий смартфон зразу після релізу. В більшості випадків, ви отримаєте смартфон, який буде насиченим на баги, які негативно вплинуть на користування смартфоном. Ідеально, якщо ви будете купляти цей смартфон приблизно через пів року після релізу. За цей час розробники залатають всі основні проблеми в безпеці та виправлять більшість помилок. В даному випадку, це стосується не тільки маловідомих виробників смартфонів, а й технологічних гігантів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version