Реклама

YouTube Premium стане безкоштовним для власників Xiaomi

Останні Новини

З’явилась чудова новина від компанії Xiaomi, яка недощавно почала свою співпрацю із YouTube. Що це буде означати для користувачів? Безкоштовне користування YouTube Premium протягом трьох місяців.

Що являє собою сервіс YouTube Premium? Він також включає в себе YouTube Premium Music, окрім цього в ньому відсутня будь-яка реклама як на початку відео, так і під час перегляду. Із YouTube Premium є можливість завантажувати відео і дивитись їх в автономному режимі, чи взагалі вмикати на фото. Остання функція дуже зручна для музики.

Цікаво: Як Xiaomi копіює Apple та чому немає судових тяганин

Є дві умови отримання такого бонусу. Перше - ви ніколи не користувались пробними періоднами YouTube Premium, YouTube Premium Music, YouTube Red, Google Play Music. Друге - ви користуєтесь одним із моделей смартфонів Xiaomi, список яких можна побачити нижче.

Доступ до YouTube Premium на три місяці можуть отримати: Xiaomi 11 T Pro, Xiaomi 11i 5G, Xiaomi 11i Hypercharge 5G, Xiaomi 12 Pro.Доступ до YouTube Premium на два місяці отримають: Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11S, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 Pro+, Xiaomi Pad 5.

Дана акція має свої обмеження в часі - доступна до 31 січня 2023 року. Після того як ви активуєте пропозицію і використаєте свій безкоштовний період, програма буде знімати автоматично гроші за підписку. З цінами можна буде відразу ознайомитись.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourceevent
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple придбав стартап NextVR

Нещодавно, з’явилися чутки, що компанія Apple планує придбати NextVR, який спеціалізується на проведенні онлайн-трансляцій у віртуальній реальності.Як повідомляється, вчора...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -