Реклама

YouTube все більше перетворюється на Twitch

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні Google почав тестувати нову функцію для YouTube, завдяки якій, YouTube все більше перетворюється на Twitch. Нова функція отримала назву «Clips» і дозволяє створювати короткі циклічні відео.

Ця функція ефективно посилається на певний розділ відео YouTube без необхідності завантажувати нове відео повністю. Коли функція активна на каналі, під відео буде розміщений невеликий значок кліпу, розміщений між аркушем спільного використання та великими пальцями вгору та великими пальцями вниз.

Будь-які “Кліпи”, зроблені з прямих трансляцій відео, будуть недоступні для перегляду до закінчення згаданого прямого ефіру. Хоча функція спочатку буде обмежена, оскільки вміст для дітей, прем’єри та відеоролики довжиною понад 8 годин не матимуть доступу до функції Clips. YouTube просто скопіював максимальну довжину кліпів із Twitch; Ви зможете встановити тривалість від 5 до 60 секунд.

"Кліпи на YouTube дозволяють вибрати 5-60-секундний сегмент вмісту творця (завантаження відео та потоки), яким можна ділитися з іншими на різних платформах. Якщо ви переглядаєте вміст з одного з каналів у цьому експерименті, під відео ви побачите піктограму кліпу, яка дозволить вам вибрати частину відео, яку потрібно відрізати. Кліп буде відтворюватися на оригінальному відео та повторюватися повторно."

На цьому мітка часу може закінчитися, оскільки відеокліпи та смішні фрагменти можна зберегти як акуратний маленький пакет у розділі, до якого легко отримати доступ і настільки ж легко керувати. Враховуючи зростання потокової трансляції на YouTube за останні роки, функція Clips є кроком у правильному напрямку для платформи YouTube, яка допоможе зробити її життєздатною альтернативою Twitch.

YouTube все більше перетворюється на Twitch

Очікуйте, що найближчими місяцями відеокліпи, схожі на Twitch, з’являтимуться під усіма видами відео YouTube, коли вони будуть ширше розповсюджуватися. Спочатку вони будуть доступними на настільних комп’ютерах та Android перед тим, як врешті-решт з’явиться на iOS у не дуже далекому майбутньому.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія DJI оголосила про випуск міні-камери другого покоління

Як і очікувалося, компанія DJI оголосила про випуск міні-камери другого покоління, попередні відомості про яку з'явилися напередодні. Камера, яка...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -