Home Новини сучасних технологій За результатами тестів, Soc Snapdragon 875 виявилася слабкою

За результатами тестів, Soc Snapdragon 875 виявилася слабкою

0
За результатами тестів, Soc Snapdragon 875 виявилася слабкою


Прем’єра флагманської однокристальної платформи Snapdragon 875 відбудеться в грудні, але тестові зразки платформи у Qualcomm вже давно готові. Одну з таких протестували в Geekbench 4 з результатами, які поки не сильно вражають. Як пише відомий інсайдер в Twitter, інженерний зразок платформи не впорався з тестом Geekbench 5, але результати тесту Geekbench 4 є. У ньому SoC набирає близько 4900 балів в однопоточном тесті і понад 14000 балів в багатопотоковому. Для порівняння, результати Snapdragon 865 – близько 4300 і понад 13000 балів відповідно. За результатами тестів, Soc Snapdragon 875 виявилася слабкою.

Але, якщо порівнювати одноядерну продуктивність, то тут Apple A13 Bionic набагато попереду: у неї майже 5500 балів. Та й багатоядерна продуктивність максимум підбирається до позначки 14000 балів. Але ж у Apple вже є 5-нанометровій A14, яка ще швидше. Загалом, поки від Snapdragon 875 очікується більшого, і це «більше» напевно буде в міру доопрацювання як самої SoC, так і програмного забезпечення.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version