Home Новини сучасних технологій Загальна інформація про всі лінійки смартфонів від бренду Xiaomi

Загальна інформація про всі лінійки смартфонів від бренду Xiaomi

0

Смартфони бренду Xiaomi викликають багато питань, адже їх існує дуже велика кількість. Навряд чи ще якась фірма випускає стільки телефонів. Китайські ґаджети вважаються якісними, але обрати надзвичайно важко. Сьогодні ми розповімо, як розібратись в лінійках Xiaomi, а також чому телефони цього виробника випускаються під різними назвами.

Розпочнемо з останнього. Які бренди відносяться до Xiaomi? Загалом їх є чотири.

Xiaomi. Це смартфони високої якості з доступними цінами. У них хороші характеристики, міцний корпус та немає отвору для додаткової карти пам'яті.

Redmi - серія доволі популярна, включає в себе бюджетні телефони. По якості, можливо, трохи гірші, адже корпус часто із пластику, а MIUI відсутня. Але плюсом є можливість вставити додаткову пам'ять, мають вхід для навушників та ІЧ-порт.

Цікаво: Названо топ-5 найкращих бюджетних смартфонів Xiaomi 2021 року.

POCO ще дуже новий бренд. Але по якості і характеристиках являється кращим, ніж телефони інших виробників такої ж цінової категорії.
Останній бренд - Black Shark. Це телефони для ігор, вони мають систему охолодження та дуже міцний корпус.

Black Shark - також новий бренд, під яким випускаються ігрові смартфони із топовими характеристиками.

Зрозуміло, що все це один і той самий виробник, просто під різними назвами та з рядом відмінностей.

Хто не розуміє для чого в назвах смартфонів ставлять цифри, то все дуже просто. Так виробник номерує покоління смартфона. Хоча не завжди ці цифри йдуть по порядку.

Також в назвах моделей пишуть різні приставки. Вони повинні говорити щось про телефон, але Xiaomi цим принципом не завжди користується. Цей виробник пише різні приставки для того, щоб моделі мали різні назви. Звісно, є такі приставки, які дійсно щось означають. Наприклад, "Pro" означає, що телефон кращий, ніж звичайна модель. "Lite" - це спрощена версія. "Ultra" - має якісь новітні функції. Інколи у виробника Xiaomi назва може відрізнятись в телефонів з різною камерою, або іншими характеристиками.

Цікаво: Названо актуальні мінуси та недоліки смартфонів Xiaomi в 2021 році.

Відомо, що смартфони Xiaomi, які продають у світі та ті, які можна купити в Китаї, це різні телефони. Чому так відбувається? Одна і та сама модель може мати різні назви в залежності від місця продажу. Це відбувається із-за відмінності в ціні. В Китаї телефон буде коштувати значно дешевше, ніж такий самий в Європі.

Також, буває що один телефон продається в світі під різними назвами та різним брендом. Визначити це буде важко і ви точно заплутаєтесь. Це робиться для того, щоб зменшити кількість телефонів в одній лінійці.

Також нещодавно ми розповідали, з якою метою виробники смартфонів створюють додаткові бренди.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version