Home Новини сучасних технологій Запущено сервіс, який об’єднує в собі всі відомі месенджери

Запущено сервіс, який об’єднує в собі всі відомі месенджери

0
Запущено сервіс, який об'єднує в собі всі відомі месенджери

Сьогодні було запущено сервіс, який об’єднує в собі всі відомі месенджери – Beeper. Це універсальний додаток, яке об’єднує відразу 15 різних месенджерів в один інтерфейс. У список підтримуваних месенджерів входять WhatsApp, Signal, Telegram, Slack, Twitter, Discord, Instagram, Facebook Messenger, iMessage і ін.

Сервіс платний – коштує $ 10 в місяць. Найцікавіше в Beeper виглядає підтримка iMessage. Ця програма офіційно є тільки для пристроїв Apple.

Команда Beeper заявила, що її сервіс дозволить запускати iMessage на Android, Windows і Linux. Правда, тут використовується одна хитрість.

Якщо у користувача вже є завжди підключений до мережі Mac, клієнт Beeper для Mac буде служити в якості своєрідного моста. А ось якщо комп'ютера Apple немає, то Beeper обіцяє відправити кожному користувачеві iPhone, на якому вже зробили джейлбрейк і встановили додаток Beeper. Правда, не варто розраховувати на круту модель - розробники готові надіслати старі iPhone 4S.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version