Home Новини сучасних технологій Завтра відбудеться презентація Google. Чого очікувати

Завтра відбудеться презентація Google. Чого очікувати

0

6 жовтня 2022 року запланована онлайн презентація нових пристроїв від Google. Головними новинками, на які очікують користувачі, будуть смартфони серії Pixel 7 та перший розумний годинник Pixel Watch. Подивитись онлайн презентацію можна буде на офіційному каналі компанії на YouTube. Відбудеться вона о 17.00. Після презентації буде доступна дана презентація і у записі.

Читайте також: Відома ціна на Google Pixel 7.

Що нам відомо про нові пристрої. Загалом досить багато інформації вже розкрито. До прикладу, очікується, що смартфон Pixel 7 Pro отримає процесор Google Tensor G2; потрійну основну камеру із датчиками на 50 Мп, 12 Мп, 48 Мп; фронтальна камера повинна бути 11-мегапіксельна; акумулятор ємністю 5000 мАг; швидка зарядка на 30 Вт: операційна система Android 13.

Google Pixel Watch працюватиме на основі Wear OS, отримає круглий циферблат, ймовірно чіп Exynos 9118, дисплей розміром 1,18 дюймів, підтримку WiFi, Bluetooth, NFC і GPS.

Загалом, до презентації залишились лічені години, і саме там ми дізнаємось повні технічні характеристики усіх очікуваних пристроїв.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version