Home Новини сучасних технологій З’явилася інформація стосовно дисплея Motorola Razr 2

З’явилася інформація стосовно дисплея Motorola Razr 2

0

Нещодавно ми писали, що Motorola буде випускати продовження свого смартфона Razr. Сьогодні, з’явилася інформація стосовно дисплея Motorola Razr 2. За словами Роса Янга, генерального директора дисплейних ланцюгів поставок (DSCC), смартфон Razr 2 отримає кращий дисплей. Він каже, що новий дисплей буде більшим, ніж в попередньої версії. Якщо в Razr був 6,2 дюйма, то в Razr 2 буде 6,7 дюйма, та й в загальному внутрішній екран буде більший. Поки що, нічого не відомо за зовнішній дисплей.

З інших джерел нам вже відомо, що буде підтримувати 5G та буде працювати на Snapdragon 765. Також збільшиться ємність акумулятора — 2845мАг, хоча навіть цього недостатньо. Ймовірно, що основна камера смарфона буде на 48Мп, а селфі-камера на 20Мп. Оперативна пам’ять буде на 8Гб, а внутрішня пам’ять на 256Гб. Працювати смартфон під управлінням ОС Android 10.

Спочатку, реліз повинен відбутися на території Китаю, а потім на території США. За реліз в Україні поки нічого невідомо, але швидше за все, він відбудеться не раніше, ніж через місяць після релізу в Китаї.

NO COMMENTS

Exit mobile version