Реклама

Злито реальні фото смартфона Redmi K70E

Останні Новини

Цього місяця у Китаї буде представлена серія смартфонів від компанії Xiaomi – Redmi K70. Сама компанія на сайті Weibo розкриває ключові можливості пристрою, а в мережі щораз більше з’являється інформація про майбутні смартфони. Зараз же було злито реальні фото смартфона Redmi K70E.

Зображення були надані Digital Chat Station. Фото представлено нижче. Із них ми бачимо справді чудовий дизайн, екран прямий, гнучкий із тонкою рамкою 1,5K та високочастотним ШІМ-затемненням 1920 Гц. Пікова яскравість буде 1800 ніт та присутній вбудований датчик відбитків пальців.

Злито реальні фото смартфона Redmi K70E

Раніше отримана інформація говорила нам про отримання смартфоном Redmi K70E процесора MediaTek Dimensity 8300-Ultra. Акумулятор буде ємністю 5500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 90 Вт. Також він буде оснащений алгоритмом Xiaomi Haixing та інтелектуальним двигуном зарядки, що значно продовжить термін роботи батареї. Сам телефон буде досить тонким – 8,05 мм.

Також смартфон отримає систему охолодження 5000 мм з нержавіючої сталі VC. Операційна система Xiaomi HyperOS. В серії пристроїв очікується три моделі – Redmi K70, Redmi K70E та Redmi K70 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як НЕ МОЖНА заряджати смартфон

Можливо, в тій чи іншій мірі, вас цікавило як правильно заряджати свій телефон. Можливо вам хтось розказував, що не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -