Home Новини сучасних технологій Змінюємо своє правдиве місцерозташування в Google

Змінюємо своє правдиве місцерозташування в Google

0
Змінюємо своє правдиве місцерозташування в Google

Здавалося б, всі користуються різними сайтами, які визначають місцерозташування і проблем ніяких немає. Так воно і є, але в один момент ці дані можуть бути злиті шахраям і вони будуть знати адресу проживання чи роботи, чи когось із рідних. Тим більше багато сайтів та сервісів використовують ці дані в свою користь. Для чого себе наражати на якусь небезпеку, якщо можна захиститись. Ми пропонуємо в сьогоднішній статті декілька порад як змінити самостійно своє місцезнаходження в Google, іншими словами – як обдурити систему?

Інструкцію ми написали одну на всіх. Вона проста та доступна навіть для тих, хто не дуже розбирається в техніці. Проблема лише в тому, що саме меню чи налаштування можуть відрізнятись в залежності від моделі та бренду смартфона. Отож, приступимо до захисту себе. Перше, що треба зробити, це увімкнути режим розробника. Для цього в налаштуваннях заходимо в розділ "Про телефон" і на номері Android натискаємо багато разів, аж поки телефон не сповістить, що ви активували функції розробника. Далі треба буде завантажити програму Mock GPS with joystick. Якщо вам вона не подобається або ж ви знаєте іншу, то можете скачувати, головне, щоб була функція неправдивого місцерозташування.

Цікаво: Знайдено спосіб визначення місцезнаходження смартфона без геолокації

Тепер в налаштуваннях треба знайти новий розділ під назвою "Для розробника". Там є пункт "Симуляція розташування". Наступним кроком буде підключення функції або ж програми, яку ви завантажили. Для встановлення потрібного фіктивного місцерозташування знадобляться налаштування самого додатку. Там ви самі обираєте собі місто чи село, де хочете перебувати. Можна навіть встановити Америку чи Африку, а насправді бути в Україні. Все залежить від вашого бажання та потреби.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version