Реклама

З’явилася інформація про ціни на серію Samsung Galaxy S21

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У Мережі з’явилася інформація про ціни на серію Samsung Galaxy S21 для європейських ринків, де смартфони повинні з’явитися 14 січня. Згідно з інформацією, наданою ішан Агарвалом (Ishan Agarwal), який має відмінний послужний список, Samsung Galaxy S21 буде ще доступніше, ніж повідомлялося вчора.

Спочатку передбачалося, що Samsung Galaxy S21 в версії з 128 ГБ флеш-пам’яті буде пропонуватися за 880 євро, однак тепер називається ціна 850 євро. Нагадаємо, базовий Galaxy S20 пропонувався за ціною від 1000 євро.

Смартфон Samsung Galaxy S21 +, оснащений 128 ГБ незалежної пам'яті, буде коштувати 1050 євро, а не 1080 євро. При цьому версія з 256 ГБ флеш-пам'яті обійдеться бажаючим в 1100 євро. Нарешті, Samsung Galaxy S21 Ultra стартуватиме з позначки 1400 євро в версії з 128 ГБ флеш-пам'яті.

Крім того, інсайдер опублікував ексклюзивне зображення смартфона Samsung Galaxy S21 + в чохлі виробництва Kvadrat в світло-фіолетовому кольорі. Особливістю цього чохла є те, що він повністю приховує новий дизайн блоку основної камери.

З'явилася інформація про ціни на серію Samsung Galaxy S21

Ішан Агарвал за останні кілька років неодноразово першим публікував офіційні прес-рендери нових смартфонів, повідомляв точні ціни і дати виходу телефонів, так що цей істчонік заслуговує довіри.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Науковці розробили розумну захисну маску, яка блокує різноманітні алергени

Науковці розробили розумну захисну маску, яка блокує різноманітні алергени. Відповідальною за розробку є компанія AirPop. За їхніми словами, "розумна"...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -