Home Новини сучасних технологій З’явилось підтвердження 5.4-дюймової моделі iPhone 12

З’явилось підтвердження 5.4-дюймової моделі iPhone 12

0

Компанія Apple випустила оновлення для iOS 14, тим самим з’явилось підтвердження майбутньої 5.4-дюймової моделі iPhone 12. Згідно отриманої інформації, iOS Simulator готовий працювати з роздільною здатністю екрана 960 x 2079 пікселів. Інтерфейс також працює правильно при такому зменшенні. Відповідно, він зможе працювати і на 5,4-дюймовому екрані нового iPhone.

З’явилось підтвердження 5,4-дюймової моделі iPhone 12

Нагадаємо, яку інформацію ми уже отримували про новий iPhone 12. Ну звісно, це його розмір екрану, про який ми згадували вище, в розмірі 5,4 дюйма. Окрім цього, всі моделі майбутньої лінійки отримають OLED-дисплеї. Очікуються тут такі моделі – iPhone 12, iPhone 12 Max (6,1”), iPhone 12 Pro (6.1”) та iPhone 12 Pro Max (6.7”).

На запуск iPhone 12 ми очікуємо у вересні, проте ми отримували інформацію про певні затримки. Тому ймовірно, у продаж моделі надійдуть ближче до кінця року. І ще, в комплекті ми не отримаємо навушників та адаптера живлення.

Джерело: 9to5mac

Рекомендуємо: Батареї Для Майбутніх IPhone 12 Отримують Сертифікати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version