Home Новини сучасних технологій З’явилося зображення реального графічного процесора Navi 21

З’явилося зображення реального графічного процесора Navi 21

0

У Мережі з’явилося зображення реального графічного процесора Navi 21 – того, який повинен лягти в основу відеокарти AMD Radeon RX 6900 XT. Інсайдер, якому вдалося роздобути зображення, записав цілий відеоролик, в якому порівняв Navi 21 і Navi 10, а також представив дані, на основі яких можна поставити знак рівності в продуктивності перспективної Radeon RX 6900 XT і GeForce RTX 3080. Можна подивитися відео цілком, а можна обійтися найцікавішими скриншотами. Згідно з отриманими даними, розмір кристала становить 29 х 18,5 мм, а площа -536 мм 2. Кількість транзисторів невідомо, але якщо відштовхуватися від кількості транзисторів в Navi 10, то можна припустити, що їх буде близько 26 мільярдів.

Це можна порівняти з кількістю транзисторів GPU GeForce RTX 3080 (28,3 мільярда). Однак якщо GPU 3D-карти Nvidia працює на частоті 1,7 ГГц, то приписувана GPU Radeon RX 6900 XT частота – 2,2 ГГц.

З'явилося зображення реального графічного процесора Navi 21

Теоретично, продуктивність цих двох моделей повинна бути приблизно на одному рівні (а як відомо, GeForce RTX 3090 ненабагато пішла від молодшої моделі по продуктивності в іграх), так що можна думати, що моделі лінійки Radeon RX 6900 будуть приблизно порівнянні з відеокартами конкурента.

Також підтверджується, що Radeon RX 6900 XT, крім величезного GPU з великим кристалом, отримає пам'ять GDDR6.

А так як ця топова модель серії, то і всі інші теж, відповідно, отримають пам'ять GDDR6.

Поки це все теорія і чутки, але радує вже хоча б сам факт появи зображення реального GPU Navi.

Поки це перша велика витік, але за нею підуть наступні. Так що до кінця місяця ми вже будемо знати набагато більше про можливості Radeon RX 6900.

Рекомендуємо: AMD Знизили Вартість Майбутніх Відеокарт Big Navi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version