Home Новини сучасних технологій З’явилися концептуальні зображення смартфона Huawei Mate40 Pro

З’явилися концептуальні зображення смартфона Huawei Mate40 Pro

0

Сьогодні в мережі з’явилися концептуальні зображення смартфона Huawei Mate40 Pro. У цьому наборі концептуальних візуалізацій виріз під фронтальну камеру зник, і конструкція камери на задній панелі фюзеляжу також зазнала значних змін.

З'явилися концептуальні зображення смартфона Huawei Mate40 Pro

Слід сказати, що дизайн переднього екрану Huawei Mate40Pro зазнав деяких серйозних змін. Після того, як виріз забрали, не було дизайну штампування екрану. Тож найбільш вірогідним дизайном є те, що Huawei Mate40Pro прийме дизайн фронтальної камери, прихованої під екраном. Слід сказати, що даний дизайн дуже популярний в даний час.

Фронтальна камера та модуль розпізнавання обличчя заховані під екраном. Можливості промислового дизайну мобільних телефонів Huawei дуже сильні, тому зарубіжні ЗМІ вважають, що Huawei Mate40Pro дуже можливо порушить статус-кво і завершить розробку прихованої фронтальної камери під екраном.

Дизайн основної камери Huawei Mate40 Pro

Що стосується дизайну камери на задній панелі Huawei Mate40 Pro, то дизайн в концептуальному відтворенні ще більш захоплюючий.

Цього разу Huawei Mate 40 Pro не застосував повний дизайн задньої камери, але віддав модуль задньої камери на «Всі розбиті», і кожна задня камера має незалежний модуль об’єктива, і ці чотири камери, включаючи модулі лінз, утворюють вигляд цвітіння сливи, що можна сказати як дуже впізнаваний.

Huawei Mate40Pro має три великогабаритні камери з незалежними модулями об'єктива та невеликий 3D-об'єктив TOF, який використовує модуль об'єктива зі спалахом. В даний час кажуть, що апаратні параметри задньої камери Huawei Mate40Pro будуть покращені, особливо ефективність основної камери піднімуть до 64 мегапікселів, тоді як можливість масштабування телеоб'єктива також може досягати 100 разів, а загальний ефект зображення дуже хороший.

Смартфон Huawei Mate40Pro буде оснащений мікросхемами серії Kirin 9000, і ця мікросхема виготовлена в процесі 5 нм, з дуже хорошою продуктивністю та енергоспоживанням. Як саморозвинений чіп, Kirin 9000 все ще привертає увагу. У той же час, через обмежені виробничі потужності, він також відомий як шедевр Кіріна. Однак загальної продуктивності Huawei Mate40Pro все одно варто чекати.

Тож новий дизайн Huawei Mate 40 Pro у концептуальному рендерингу, на вашу думку, відповідає він вимогам мобільних телефонів Huawei? Якщо Huawei Mate40Pro дійсно надійде у продаж відповідно до дизайну в концептуальному рендерінгу, чи підтримаєте ви його та придбаєте якомога швидше?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version