Реклама

З’явився електричний чайник-кружка від Xiaomi 17 Pin Star

Останні Новини

Сьогодні, компанія Xiaomi на платформі Youpin представила новий побутовий товар, а саме очищувач води Mi H1000G. Зразу за цим, на платформі для краудфандингу з’явився електричний чайник-кружка від Xiaomi для подорожей 17 Pin Star. Ціна на новинку визначена у розмірі 12 дол.

З'явився електричний чайник-кружка від Xiaomi 17 Pin Star

17 Pin Star – це портативний електричний чайник у формі кружки, який призначений для використання під час подорожей і не тільки. Розміри даного чайника-кружки становлять 95 х 95 х 221 мм, а вага – 550 г. Вміщує продукт в себе 400 мл води.

Виконаний електричний чайник 17 Pin Star з нержавіючої сталі зсередини, а зовні - з поліпропілену. Поставляється чайник із знімною основою та шнуром. Потужність товару 400 Вт, що дозволить закип’ятити воду за 6 хвилин, за словами виробника. Доступний продукт буде у білому та бежевому варіантах.

Рекомендуємо: В світі зараз мільярд iPhone в активному використанні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В смартфонів iPhone 12 проблема із сповіщеннями

З моменту випуску нових моделей iPhone 12 багато нових власників iPhone стикаються з багатьма проблемами. Сьогодні виявилося, що в смартфонів iPhone 12 проблема із сповіщеннями....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -