Реклама

Xiaomi запускає новий очищувач води Mi H1000G

Останні Новини

Не так давно, компанія Xiaomi випустила розумний очищувач води Mi H600G, як сьогодні, Xiaomi запускає новий очищувач води Mi H1000G. Представлення відбулось на платформі Xiaomi Youpin, а старт продажів розпочнеться з 1 листопада 2020 року. Ціна на очищувач Mi H1000G визначена у розмірі близько 595 дол.

Особливістю очищувача води Mi H1000G є те, що він здатен очистити 2,5 л води за 1 хвилину. Така швидкість чудово підійде для використання у будинках. Для очищення, даний пристрій використовує технологію подвійного зворотного осмосу із зворотним осмосом RO. Тобто, відбувається подвійна фільтрація через вторинну мембрану RO. Присутній тут і триступеневий фільтруючий елемент, що складається з поліпропіленової бавовни, попередньо активованого вугілля, інгібітору накипу тощо. Термін служби фільтруючого елементу RO-800G становить 3 роки.

Xiaomi запускає новий очищувач води Mi H1000G

Окрім цього, очищувач води Mi H1000G постачається із спеціальним розумним змішувачем, який оснащений OLED-екраном. На даному екрані відображатиметься стан фільтрації води. Керування також можна здійснювати за допомогою додатку MIJIA.

Рекомендуємо: Перший згортаючийся смартфон показано в робочому стані.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Xiaomi представила нову індукційну плиту

Компанія Xiaomi представила нову індукційну плиту під назвою Xiaomi Mijia Double-Port Cooker, яка дозволяє смажити, варити і тушкувати найрізноманітніші...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -