Home Новини сучасних технологій З’явився смартфон, який отримав бета-версію Android 11

З’явився смартфон, який отримав бета-версію Android 11

0
З’явився смартфон, який отримав бета-версію Android 11

У компанії Tecno, з’явився смартфон, який отримав бета-версію Android 11 Beta 1. Отримав її останній смартфон компанії – Tecno Pouvoir 4. Окрім цього, Pouvoir 4 є першим смартфоном, що отримав MediaTek SoC. Працює він на чіпсеті MediaTek Helio A22 (MT6761).

Якщо ви маєте бажання встановити Android 11 beta 1 на ваш телефон Pouvoir 4, є коротка інструкція як це зробити. Для початку потрібно завантажити програму на ПК, та перенести її на смартфон. Далі запустити програму і дочекатись оновлення.

Проте варто зазначити, що у вас можуть виникнути певні проблеми, і вам варто про них знати. Отож, можуть бути присутні проблеми з продуктивністю пристрою, деякі програми можуть працювати неправильно. Можливі проблеми з додатками Google та проблеми з піктограмами. Загалом, так як це бета-версія, ви повинні бути готові до цього.

Рекомендуємо: Великобританія Ввела Санкції Проти Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version