Home Новини сучасних технологій 3 найкращі смартфони з топовою камерою для блогерів

3 найкращі смартфони з топовою камерою для блогерів

0

Останні 2 роки можна спостерігати за тим, як флагманські смартфони отримують неймовірні камери, які, за якістю отриманих фото, майже нічим не поступаються фотографіям та відео, зробленими на професійних фотоапаратах. Цілком логічно, що для більшості відеоблогерів, зараз немає сенсу купляти професійні фотоапарати або відеокамери, оскільки на смартфонах можна як знімати відео, так і зразу монтувати і викладати в мережу. Відповідно до цього, зараз буде названо 3 найкращі смартфони з топовою камерою для блогерів.

№3. Xiaomi Mi 11 Ultra

3 найкращі смартфони з топовою камерою для блогерів
Зображення: Xiaomi Mi 11 Ultra

На третьому місці в нас розмістився останній флагманський смартфон компанії Xiaomi - Mi 11 Ultra. Це справді потужний та сучасний смартфон, який кожного вразить своїми можливостями. Стосовно фотоможливостей смартфона, то він отримав потрійну систему камер 50 Мп + 48 Мп + 48 Мп.

Також варто відмітити особливість Mi 11 Ultra - додатковий екран на зворотній стороні смартфона. Він здатний показувати повідомлення і може служити дзеркальцем при селфі-зйомці на основну камеру.

№2. Sony Xperia 1 III

Зображення: Sony Xperia 1 III

Цілком логічно, що в рейтингу смартфонів для блогерів опинився смартфон від провідного виробника фотоапаратів та іншої техніки для блогерів. Останній флагманський смартфон від Sony - Xperia 1 III отримав процесор Snapdragon 888, 4K екран з частотою оновлення 120 Гц, роз'єм під флешку (що велика рідкість зараз), стереодинаміки та квадрокамеру 12 + 12 + 12 + 0.3 МП.

№1. Huawei P50 Pro

Зображення: Huawei P50 Pro

Цілком очікувано, що найкращим смартфоном для блогерів стане представник компанії Huawei - P50 Pro. Цей смартфон відразу розмістився на верхній сходинці в рейтингу DxOMark. Фотоможливості Huawei P50 Pro представлено у вигляді квадрокамери з основною 50 Мп + ультраширококутна 13 Мп + 40 Мп монохрома + телефото 64 Мп.

Він також працює від процесора Snapdragon 888 і також отримав стереодинаміки. Працює смартфон під управлінням Harmony OS 2.0.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version