Home Новини сучасних технологій Sony готує до релізу флагманський смартфон Xperia 1 III

Sony готує до релізу флагманський смартфон Xperia 1 III

0

Сьогодні надійшла інформація, що Sony готує до релізу флагманський смартфон Xperia 1 III. На сайті Slashleaks були опубліковані передбачувані характеристики смартфона, який повинен бути представлений на початку наступного року.

На початку грудня Qualcomm провела захід Qualcomm Snapdragon Tech Summit Digital 2020 року, яке було присвячено презентації мобільній платформі нового покоління Snapdragon 888. Однією з перших компаній, які заявили про швидкий випуск смартфонів на базі Snapdragon 888, стала Sony.

Раніше компанія Sony підтвердила, що флагмани Xperia продовжать використовувати римські цифри в назвах в подальшому. Sony Xperia 1 III повинен бути оснащений не тільки Snapdragon 888, а й екраном дозволом 4K. Його діагональ складе 6,5 дюйма. Дисплей буде виконаний за технологією OLED і мати підтримку розширеного динамічного діапазону. Джерело додає, що екран буде на 15% яскравішим, ніж у попередника.

Як мінімум, одна з версій буде оснащена 8 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам'яті. Звичайно ж, смартфон буде підтримувати роботу в мережах п'ятого покоління. Цікаво, що джерело приписує смартфону бічній сканер відбитків пальців, тоді як більшість флагманів оснащуються підекранним дактилоскопічний датчиком.

Крім того, повідомляється, що корпус Sony Xperia 1 III буде захищений від попадання пилу і вологи відповідно щодо захисту IP68. Ціна пристрою повинна скласти 1200 доларів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version