Home Новини сучасних технологій Технічні характеристики нової SoC Qualcomm Snapdragon 888

Технічні характеристики нової SoC Qualcomm Snapdragon 888

0

Qualcomm анонсувала чіпсет Snapdragon 888 5G на своєму саміті Snapdragon у вівторок. Процесор призначений для живлення флагманських телефонів Android у 2021 році. Таакі бренди, як Realme , OPPO , Xiaomi та інші, оголосили про свої перші телефони, що живляться від чіпсета Snapdragon 888. Під час основного виступу Qualcomm не розкривав технічних характеристик Snapdragon 888. Сьогодны ж були розкриты деякы подробицы. Наступник Snapdragon 865 оснащений підтримкою 5G, вдосконаленнями AI, новим провайдером Spectra 580 та графічним процесором Adreno 660, серед іншого. Нижче ми зібрали всі відомі технічні характеристики нової Soc Qualcomm Snapdragon 888.

Ключові особливості Snapdragon 888

  • Що стосується підключення, Snapdragon 888 інтегрований з 3-ім поколінням модему Snapdragon X60 5G Modem-RF. Він забезпечує підтримку підключення до 6G та mmWave 5G. Набір мікросхем також оснащений системою мобільного зв'язку FastConnect 6900, що підтримує Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 та aptX.
  • Qualcomm заявили, що Snapdragon 888 робить великий стрибок у ШІ завдяки переробленому двигуну Qualcomm AI 6-го покоління з новим процесором Hexagon 780. Чіпсетний AI-відбивники можуть досягти 26 TOPS, а платформа інтегрує спеціальний малопотужний процесор AI, що дозволяє використовувати такі випадки, як пробудження екрану, виявлення підйому та активності та виявлення звукових подій.
  • До камери Snapdragon 888 включає новий провайдер Qualcomm Spectra 580, який пропонує потрійний процесор сигналу зображення. Це може дозволити системі камер знімати з трьох камер одночасно на швидких швидкостях обробки. Чіпсет також підтримує три 4K HDR-відео одночасно і можливість робити фотографії з глибиною 10 біт у форматі HEIF. 
  • Snapdragon 888 також є важливим для ігор з ігровою платформою Qualcomm Snapdragon Elite. Компанія заявила, що чіпсет забезпечує варіаційну швидкість затінення (VRS), що покращує візуалізацію гри до 30 відсотків. 
  • Snapdragon 888 заснований на 5-нм процесі та забезпечує тактову частоту процесора до 2,84 ГГц. Чіпсет оснащений графічним процесором Adreno 660, який обіцяє забезпечити на 35 відсотків швидший графічний рендеринг порівняно з Snapdragon 865 SoC.

Смартфони на базі Snapdragon 888 почнуть з'являтися в І кварталі 2021 року. Очікується, що Xiaomi випустить новий смартфон Mi 11 з цією SoC, а також смартфон Redmi K40 Pro. Realme також підтвердила запуск флагмана Realme Race, тоді як OPPO також випустить новинку із Snapdragon 888.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version