Home Новини сучасних технологій Redmi випустить дешевого флагмана на базі Snapdragon 888

Redmi випустить дешевого флагмана на базі Snapdragon 888

0
Redmi випустить дешевого флагмана на базі Snapdragon 888

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Redmi випустить дешевого флагмана на базі Snapdragon 888. Лу Вейбінг (Lu Weibing), президент Xiaomi China і генеральний менеджер бренду Redmi, заявив, що Redmi разом з Xiaomi випустять перші смартфони, які будуть оснащені флагманської однокристальної системою Qualcomm Snapdragon 888.

Він процитував повідомлення, яке раніше залишив в соціальній мережі Weibo генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun). У цьому повідомленні, нагадаємо, йшлося про те, що першим смартфоном на базі мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 888 стане Xiaomi Mi 11.

До речі, тут варто уточнити: Redmi також стане першим виробником, який випустить смартфон на базі Qualcomm Snapdragon 888.

Лу Вейбінг

Який смартфон насправді вийде першим, ми дізнаємося на початку наступного року. Згідно з правилами найменування серії старших смартфонів Redmi, флагман наступного покоління повинен називатися Redmi K40 Pro.

Redmi K20 Pro і Redmi K30 Pro, випущені раніше, були оснащені висувною фронтальною камерою. Цілком можливо, що в Redmi K40 Pro буде знову використовувати це рішення.

Варто відзначити, що Xiaomi вже продемонструвала технологію підекранної камери третього покоління, масове виробництво повинне початися в першому кварталі. Redmi K20 Pro і Redmi K30 Pro були найдешевшими телефонами на Snapdragon 855 і Snapdragon 865 на момент виходу, тому Redmi K40 Pro також може стати найдешевшим телефоном на базі Snapdragon 888.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version