Home Новини сучасних технологій Redmi K30 Pro йде з ринку і поступається місцем Redmi K40 Pro

Redmi K30 Pro йде з ринку і поступається місцем Redmi K40 Pro

0

Redmi K30 Pro йде з ринку і поступається місцем Redmi K40 Pro. Redmi і Xiaomi випустять одні з перших смартфонів на базі новітньої флагманської платформи.

Вчора Лу Вейбінг (Lu Weibing), президент Xiaomi Group China і генеральний менеджер бренду Redmi, спілкуючись з шанувальниками на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo, заявив, що виробництво Redmi K30 Pro припинено, а це значить, що смартфон скоро зникне з продажу.

Це є непрямим підтвердженням того, що Redmi готується до анонсу нової серії Redmi K40. До цього Лей Цзюнь (Lei Jun), засновник Xiaomi і голова Xiaomi Group, підтвердив, що така ж ситуація спостерігається і з смартфонами Xiaomi Mi 10 Pro і Mi 10 Extreme Commemorative Edition.
Лу Вейбінг раніше заявив, що Xiaomi буде використовувати 5-нм однокристальних систем Snapdragon 875. Очікується, що Redmi і Xiaomi випустять одні з перших смартфонів на базі новітньої флагманської платформи.

Очікується, що серія Samsung Galaxy S21, також оснащена Qualcomm Snapdragon 875, буде представлено в січні 2021 року. Xiaomi і Redmi навряд чи будуть довго чекати, тому Xiaomi Mi 11 і Redmi K40 Pro також повинні представити на початку наступного року.

Читайте також: Смартфони Xiaomi Mi 10 5G отримали цікаву технологію Ultra Wide Band.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version