Home Новини сучасних технологій Найпопулярніші смартфони, планшети і навушники в ході розпродажу 11.11 в Китаї

Найпопулярніші смартфони, планшети і навушники в ході розпродажу 11.11 в Китаї

0

Найпопулярніші смартфони, планшети і навушники в ході розпродажу 11.11 в Китаї. У список найпопулярніших і продаваних смартфонів в ході поточної розпродажі були включені OppoReno 4, Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition і Meizu 17 Pro.

Найпопулярніші смартфони, планшети і навушники в ході розпродажу 11.11 в Китаї

Розпродаж, присвячена Дню холостяка, почалася ще минулого тижня. Найбільші знижки будуть встановлені 11 листопада, але вже зараз найбільша китайська торгова площадка JD.com опублікувала список найбільш популярних смартфонів, планшетів і бездротових гарнітур.

Цей список був складений з урахуванням продажів, відгуків користувачів, популярності та впізнаваності бренду. У список найпопулярніших і продаваних смартфонів в ході поточної розпродажі були включені OppoReno 4, Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition і Meizu 17 Pro. Смартфони компанії Huawei, яка очолює ринок Китаю, не потрапили в трійку лідерів.

У аналогічним рейтингу найкращих планшетів лідирує Microsoft, крім того, в трійку потрапили моделі Huawei і Hkust iFlytek. Крім того, Huawei зайняла перше місце в рейтингу найбільш популярних гарнітур, друге і третє місця зайняли моделі Xiaomi.

Читайте також: Смартфон Xiaomi Mi 11 отримає неймовірні мегапікселі.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version