Home Новини сучасних технологій Смартфон Xiaomi Mi 11 отримає неймовірні мегапікселі

Смартфон Xiaomi Mi 11 отримає неймовірні мегапікселі

0

Смартфон Xiaomi Mi 11 отримає неймовірні мегапікселі. Основний датчик дозволом 108 Мп та надширококутний з дозволом 48 Мп.

З тим фактом, що смартфони Xiaomi і Redmi завжди отримують вражаючу автономність, ми вже звикли. Тепер необхідно звикати до того, що в них будуть і найкращі камери (як мінімум по мегапікселях). Принаймні, саме таким здається Mi 11 після чергового витоку китайського інсайдера Digital Chat Station.

Смартфон Xiaomi Mi 11 отримає неймовірні мегапікселі

За словами інформатора, в модулі смартфона з надширококутною камерою відбудеться важлива зміна: замість 13-мегапіксельного датчика (такий використовується в Mi 10) смартфон отримає 48 мегапіксельний – з пікселями розміром 0,8 мкм. Це сильний хід, так як поки виробники смартфонів не поспішають підвищувати дозвіл неосновних матриць.

Загалом, з'єднавши з надширококутним об'єктивом датчик такого високого дозволу, Xiaomi зробить прецедент в індустрії. Цікаво, що, за даними відомого аналітика, в тому ж напрямку збирається рухатися і Apple - в iPhone 13 повинні відбутися помітні поліпшення по частині зйомки за допомогою надширококутної камери.

Що стосується дозволу основного датчика, то він, швидше за все, складе всі ті ж 108 Мп, але датчик буде використовуватися новіший. У результаті сумарний дозвіл тільки двох модулів основної камери Mi 11 перевалить за 150 Мп.

Читайте також: Розкрито деякі основні моменти смартфона Xiaomi Mi 11.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version