Home Новини сучасних технологій Розкрито деякі основні моменти смартфона Xiaomi Mi 11

Розкрито деякі основні моменти смартфона Xiaomi Mi 11

0

Xiaomi, одна з компаній, найбільш відкритих для сюрпризів на ринку смартфонів, продовжує працювати над новою флагманською моделлю Mi 11, яка, як ми очікуємо, буде випущена вже скоро. І сьогодні було розкрито деякі основні моменти смартфона Xiaomi Mi 11, які просочилися просочились у Weibo.

Розкрито деякі основні моменти смартфона Xiaomi Mi 11

Згідно з інформацією, що витікає від “Digital Chat Station”, Mi 11 (з попередньою назвою) буде працювати від чіпсета Snapdragon 875, який стане серцем флагманів наступного року. Цей чіпсет фактично вийде в грудні, але виробники смартфонів випустять його в січні або інтегрують у свої телефони в лютому.

В іншому дописі він розкрив інформацію про те, що 2021 рік стане роком смартфонів з високою частотою оновлення, високою швидкістю зарядки та лінзами з високою роздільною здатністю.

Згідно з інформацією, розкритою в Weibo, ця модель Xiaomi буде включати об’єктиви на 150 Мп, швидку зарядку щонайменше 200 Вт та екрани з високою частотою оновлення при 2K.

Xiaomi Mi 11 може поставлятися з камерою під дисплеєм

Як відомо, незодавно ZTE представили перший у світі телефон із піддисплейною камерою Axon 20 5G. Однак декілька китайських виробників телефонів також зробили кілька оголошень про цю технологію та оголосили, що незабаром вони представлять свої власні підекранні технології.

Як ми знали через чутки, у Xiaomi є щось особливе для першого смартфона, який працюватиме на базі майбутнього Snapdragon 875, незалежно від назви моделі, з якою він вийде в реліз.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version