Home Новини сучасних технологій Новий зарядний пристрій Apple MagSafe показано вживу

Новий зарядний пристрій Apple MagSafe показано вживу

0

Новий зарядний пристрій Apple MagSafe показано вживу. Дані зарядки почали прибувати деяким клієнтам раніше, ніж очікувалося, і зображення аксесуарів почали з’являтися в Twitter.

Новий зарядний пристрій Apple MagSafe показано вживу

Канал YouTube DerDaku опублікував відео-розпакування зарядного пристрою MagSafe ( німецькою мовою):

MagSafe призначений для покращення зарядки на “iPhone 12” за допомогою магнітів, оптимізованих для вирівнювання та ефективності, а технологія все ще підтримує існуючі зарядні килимки Qi.

MagSafe також пропонує нову екосистему магнітних футлярів та аксесуарів, які закріплюються на “iPhone 12“. Сюди входять нові силіконові, шкіряні та прозорі чохли, які легко “сідають” на задню панель смартфона, а також окремий аксесуар із шкіряного гаманця. Також анонсовані сторонні аксесуари від Belkin та OtterBox.

Зображення показують кільце, що містить магніти MagSafe у внутрішній частині корпусу, і підтверджують, що нові кремнієві футляри Apple покривають нижню частину «iPhone».

Здається, зарядний пристрій MagSafe також виготовлений з матового срібного алюмінію, на відміну від полірованого металу, який можна побачити на подібній зарядній шайбі Apple Watch від Apple.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version