Home Новини сучасних технологій Запаси смартфонів Xiaomi Mi 10 Ultra закінчуються

Запаси смартфонів Xiaomi Mi 10 Ultra закінчуються

0

Запаси смартфонів Xiaomi Mi 10 Ultra закінчуються. Чекаємо Xiaomi Mi 11. У Xiaomi майже не залишилося запасів флагманів.

Сьогодні Лей Цзюнь (Lei Jun), засновник, голова і головний виконавчий директор Xiaomi Group, заявив, що поки що бажаючі ще можуть придбати Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition, однак смартфонів залишилося зовсім небагато.

Він додав, що смартфон Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition, який також відомий під назвою Xiaomi Mi 10 Ultra, перевершив всі очікування, а також подякував шанувальникам за настільки райдужний прийом ювілейного смартфона.

Також стало відомо, що в Китаї закінчилися запаси Xiaomi Mi 10 Pro. Ці новини прямо вказують на те, що до анонсу Xiaomi Mi 11 залишається зовсім небагато часу, адже у Xiaomi майже не залишилося запасів флагманських моделей Xiaomi Mi 10, а виробляти нові смартфони поточного покоління виробника, судячи з цим заяви, не збирається.

Що стосується Xiaomi Mi 11, то він повинен стати першим китайським смартфоном, який буде використовувати новітню однокристальних систем Qualcomm Snpdragon 875. Анонс останньої очікується вже в грудні цього року.

Нагадаємо, Xiaomi Mi 10 Ultra, за заявою виробника, підтримує 120-ватну зарядку і поставляється з відповідним зарядним пристроєм в коробці. Це також один з небагатьох телефонів, що підтримують Quick Charge 5. Однак реальні тести показали, що смартфон заряджається при потужності 80 Вт за 21 хвилину.

Читайте також: Xiaomi Почали Працювати Над Смартфоном Mi 11.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version