Home Новини сучасних технологій Xiaomi Mi 10 Ultra виявився не таким як обіцяли Xiaomi

Xiaomi Mi 10 Ultra виявився не таким як обіцяли Xiaomi

0
Xiaomi Mi 10 Ultra виявився не таким як обіцяли Xiaomi

Xiaomi Mi 10 Ultra виявився не таким як обіцяли Xiaomi. Смартфон насправді не підтримує 120-ватну зарядку.

Максимальна потужність зарядки становить 80 Вт Xiaomi Mi 10 Ultra, за заявою виробника, підтримує 120-ватну зарядку і поставляється з відповідним зарядним пристроєм в коробці. Це також один з небагатьох телефонів, що підтримують Quick Charge 5.

Реальний тест зарядки, показав, що Xiaomi Mi 10 Ultra заряджається повільніше, ніж заявляє Xiaomi, але все ж швидше, ніж більшість пристроїв на ринку. Заміри були проведені нашими колегами з сайту Android Authority, які виявили, що Xiaomi Mi 10 Ultra фактично заряджається при потужності до 80 Вт.

Тест показав, що зарядний пристрій починає споживати 92,3 Вт потужності при підключенні, але потім потужність падає до 86,4 Вт. Потужність, що отримується смартфоном, становить 80,1 Вт. Повна зарядка займає всього 21 хвилину. Пікова температура при 80-ватної зарядці становить 43,8 ° C. Температура падає, коли рівень заряду батареї досягає 70%.

Телефон також випробували з 18-ватним адаптером, для повної зарядки потрібно 68 хвилин. А при використанні 50-ватної зарядки потрібно 29 хвилин, щоб повністю зарядити пристрій, при цьому максимальна температура склала 39,1 ° C.

Читайте також: Смартфони Xiaomi Mi 10 5G Отримали Цікаву Технологію Ultra Wide Band.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version