Home Новини сучасних технологій Redmi випустить три нові смартфони

Redmi випустить три нові смартфони

0

Подейкують, що у листопаді Redmi випустить три нові смартфони, але це не буде нова серія Redmi Note 10. Це будуть телефони серії Redmi Note 9. Як повідомив китайський інсайдер “Digital Chat Station”, нову серію Redmi Note 9 попередньо планується випустити в середині цього місяця, а загалом буде три нових телефони. Один із Redmi Note 9 оснащений 108-мегапіксельною камерою HM2.

Redmi випустить три нові смартфони

З іншого боку, нещодавно дві нові моделі серії Redmi Note 9 офіційно отримали сертифікацію 3C. Судячи з інформації про доступ до мережі, ці моделі серії Redmi Note повинні відповідати двом версіям однієї моделі, а саме стандартній версії та версії Pro. Крім того, версія Pro підтримуватиме 33 Вт швидкої зарядки.

Найбільшою родзинкою цього нового пристрою є використання 100-мегапіксельного датчика. Також повідомляється, що ці смартфони вперше запустяться на процесорі Snapdragon 750G в Китаї. 

100-мегапіксельний датчик Samsung HM2 має розмір 1 / 1,52 дюйма з площею одиничного пікселя 0,7 мкм і підтримує 9 пікселів в одному (що еквівалентно 2,1 мкм). Варто зазначити, що Redmi раніше випустив серію Note 9 / Pro у всьому світі, але, схоже, вона сильно відрізняється від вітчизняної версії.

Читайте також: Що Потрібно Знати Про Створення Веб-Сайту?

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version