Home Новини сучасних технологій Смартфон Huawei Mate 40 та неймовірний успіх Huawei

Смартфон Huawei Mate 40 та неймовірний успіх Huawei

0

Смартфон Huawei Mate 40 та неймовірний успіх Huawei. Що в цьому спільного?!

Компанія Huawei продала смартфонів Mate 40 на 15 мільйонів доларів лише за 8 секунд. Успіх Huawei Mate 40 в Китаї увічнили за допомогою дронів.

Ми вже писали, наскільки популярними смартфони Huawei Mate 40 виявилися у себе на батьківщині в Китаї – на топових майданчиках їх розкупили за секунди. Зокрема, на JD.com – всього за 11 секунд.

Але вже на 8 секунді був поставлений «бухгалтерський» рекорд - за цей зовсім невеликий час продажу, Mate 40 подолали позначку в 15 мільйонів доларів. Обсяг партії ні Huawei, ні JD.com не повідомляла, але, якщо брати до уваги ціну середньостатистичного Mate 40 Pro з 256 ГБ флеш-пам'яті ($ 1045), то за 8 секунд було продано близько 14 400 пристроїв тільки на одній торговій площадці.

Huawei і JD.com вирішили відзначити цей успіх за допомогою шоу дронів біля штаб-квартири JD.com. C допомогою підсвічених дронів в нічному небі зобразили сам смартфон і його камеру, а також вивели написи «Kirin 9000" і "Mate 40 Series».

Читайте також: Смартфон Huawei Mate 40 Pro Провалив Тест На Падіння

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version