Home Новини сучасних технологій Huawei Mate 40 Pro в Китаї розкупили за секунди

Huawei Mate 40 Pro в Китаї розкупили за секунди

0

Huawei Mate 40 Pro в Китаї розкупили за секунди. Відбулося це на найбільших онлайнових майданчиках TMall і JD.com.

Сьогодні в Китаї стартував продаж нових флагманів Huawei – Mate 40. Шалений попит на них призвів до того, що всі партії розкупили навіть не за хвилини – за секунди. Як повідомили представники майданчики TMall, першу партію Mate 40 через цю онлайн платформу розкупили за 20 секунд. Компанія планує вже на завтра продажу другої партії, а більше Mate 40 підвезуть до традиційної китайської розпродажу 11.11, стартує через тиждень.

Huawei Mate 40 Pro в Китаї розкупили за секунди

Ще швидше розкупили Mate 40 на майданчику JD.com – за 11 секунд. У компанії відзначили, що попит на Mate 40 на 600% більше попиту на попередні флагмани Huawei. Частково високий попит обумовлений різними бонусами для перших покупців. Так, JD.com пропонує повернути Mate 40 протягом 30 днів після покупки, якщо користувачеві щось не сподобається.

Також пропонується безкоштовна заміна акумулятора протягом року. Або, наприклад, можна здати старий смартфон в залік нового. Загалом, заходи стимулювання покупки, можна сказати, максимальні.

Читайте також: Huawei Інтригує Новими Можливостями Смартфона Mate 40.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version