Home Новини сучасних технологій Компанія Yahoo запускає смартфон

Компанія Yahoo запускає смартфон

0

Сьогодні стало відомо, що компанія Yahoo запускає смартфон. Пристрій є продуктом партнерства з китайським виробником телефонів ZTE і називається він Blade Z3Y.

Компанія Yahoo запускає смартфон

Телефон, вказаний в офіційному магазині Yahoo як Yahoo Mobile ZTE Blade A3Y, оснащений 5,45-дюймовим дисплеєм із роздільною здатністю HD 720 пікселів та співвідношенням сторін 18: 9. Дисплей має значний розмір рамки у верхньому та нижньому краї. Немає вирізаного дизайну.

Телефон живиться від чотирьохядерного процесора MediaTek у парі з 2 ГБ оперативної пам'яті, а також є можливість зберігання до 32 ГБ, що розширюється до 2 ТБ. На задній панелі телефону встановлений ємнісний датчик відбитків пальців. Він також постачається з функцією розблокування обличчя.

Для фотографування на задній панелі телефону встановлений один 8-мегапіксельний датчик, а також два світлодіодні ліхтарики. Задня камера та спалах розташовані вертикально у верхньому лівому куті задньої панелі. Для селфі спереду є 5-мегапіксельний датчик зі світлодіодним спалахом.

Телефон живиться від батареї на 2660 мАг, але Yahoo заявляє, що він має функцію Smart Power, що дозволяє йому працювати протягом усього дня. З іншого боку, він працює на операційній системі Android 10 нестандартно, що досить вражає. Однак Android не зовсім чистий Android, оскільки телефон постачається з попередньо встановленими програмами Yahoo, такими як Yahoo Mail, Yahoo News, Yahoo Sports, Yahoo Finance та Yahoo Weather.

Що стосується ціни, Yahoo Mobile ZTE Blade A3Y коштує до 100 доларів.

Читайте також: Відбувся Запуск Смартфона ZTE Blade V2020.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version