Home Новини сучасних технологій Cмартфон OnePlus 8T Cyberpunk 2077 вийде раніше обіцяного

Cмартфон OnePlus 8T Cyberpunk 2077 вийде раніше обіцяного

0

Як повідомляється, смартфон OnePlus 8T Cyberpunk 2077 вийде раніше обіцяного. Генеральний директор і засновник OnePlus Піт Лау (Pete Lau) вчора опублікував перше зображення OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition, яке демонструє частину смартфона.

Cмартфона OnePlus 8T Cyberpunk 2077 вийде раніше обіцяного

Тепер же виробник опублікував постер, на якому видно весь пристрій в повний зріст. Незважаючи на те, що смартфон затемнений, все одно зрозуміло, яким буде дизайн. У верхній частині розташовуються блок камери і логотип гри Cyberpunk 2077. Внизу на задній панелі також присутній якийсь напис. Також, імовірно, задня панель буде мати матову текстуру у верхній частині і глянсову в нижній.

OnePlus також підтвердила, що анонс OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition відбудеться не 5 листопада, як було обіцяно спочатку, а вже 2 листопада. Прийом попередніх замовлень при цьому розпочнеться 4 листопада. До сих пір невідомо, які бонуси отримають покупці OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition, крім ексклюзивного дизайну.

Читайте також: OnePlus Офіційно Представили Свої Два Бюджетні Смартфони.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version