Home Новини сучасних технологій Huawei інтригує новими можливостями смартфона Mate 40

Huawei інтригує новими можливостями смартфона Mate 40

0

Huawei інтригує новими можливостями смартфона Mate 40. Компанія розкрила ще не всі секрети своїх флагманів.

Huawei представила свої флагмани Mate 40 в Європі минулого тижня, а через два дні відбудеться локальна китайська прем’єра новинок. Щоб підігріти до них інтерес, компанія випустила відеоролик, в якому генеральний директор Huawei Consumer Business Юй Чендун (Yu Chengdong) пообіцяв розповісти про Mate 40 щось новеньке.

Huawei інтригує новими можливостями смартфона Mate 40

Йдеться про якусь «дуже особливою» функції, яка є однією з його улюблених. Топ-менеджер відзначив, що приберіг розповідь про неї саме для китайського анонса. Також він повідомив, що на створення Mate 40 у компанії пішло не багато не мало – три роки.

Нагадаємо, кілька днів тому Huawei оголосила старт попередніх замовлень Mate 40 в Китаї. На відомій і найбільшій платформі JD.com всю квоту розібрали за 28 секунд. Але потрібно відзначити, що в Китаї поки запропоновані тільки базовий Mate 40 і Mate 40 Pro. Коли з'являться в продажі Mate 40 Pro + і Mate 40 RS Porsche Design - невідомо.

Читайте також: Розкрито Специфікації Камер Смартфонів Huawei Mate 40 Pro + / RS.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version